Samantha Foxin rinnat vakuutettu yli miljoonasta eurosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen poptähti ja glamourmalli Samantha Fox lukeutui etenkin Euroopassa 1980-luvun kuuluisimpiin seksisymboleihin. Nyt tähti on paljastanut hankkineensa suosionsa huipulla vakuutuksen ulkoisille avuilleen.

Samantha Fox kertoi The Sun -lehdelle vakuuttaneensa 1980-luvulla rintansa miljoonalla punnalla agenttinsa kehotuksesta. Yhden rinnan vakuutus oli maksanut noin 550 euroa. Agentti oli todennut, että mikäli laulaja ja pinup-malli Betty Grable kykeni vakuuttamaan säärensä, voisi myös Fox vakuuttaa rintansa.

Valtavan suosion myötä jopa Samantha Foxin isovanhempien täytyi palkata henkivartijat suojelemaan heitä hysteerisiltä faneilta. Tähden mukaan eräässäkin nimikirjoitustenjakotilaisuudessa paikalla oli 10 000 teinipoikaa. He olivat hakanneet suojalasia niin vimmatusti, että se antoi periksi ja Fox joutui pakenemaan paikalta helikopterilla.

Samantha Fox nousi julkisuuteen poseerattuaan The Sun -lehden niin kutsuttuna kolmossivun tyttönä vuonna 1983. Hän lukeutui 80-luvulla Iso-Britannian valokuvatuimpien naisten joukkoon prinsessa Dianan ja Margaret Thatcherin kanssa. Hän paljasti vuonna 2018 Celebrity Big Brother -ohjelmassa seurustelevansa nykyään norjalaisen Linda Olssonin kanssa.