Lil Wayne voi joutua vankilaan – tuomio jopa kymmenen vuotta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Lil Waynen elämä ei ole pelkkää pintaliitoa. Miehen kuvankaunis tyttöystävä Denise Bidot jätti hänet äsken Donald Trumpin ylistämisen jälkeen. Nyt miestä odottavat myös syytteet mahdollisesta ampuma-ase rikoksesta. Hänellä on rikosrekisteri, mikä estää laillisen aseen kantoluvan.

Oikealtaan nimeltään oleva Dwayne Michael Carter, eli Lil Wayne, on joutumassa oikeuden eteen Floridassa. Hän on syytettynä ampuma-aseen ja ampumatarvikkeiden hallussapidosta. Jos artisti tuomitaan, voi hän joutua kaltereiden taakse jopa vuosikymmeneksi.

Tapaus liittyy siihen, kun miehen matkatavaroiden joukosta löydettiin kultainen ase viime vuoden joulukuussa. Lil Wayne oli matkustanut yksityiskoneella Yhdysvaltojen Floridan Miamiin, kun poliisit tarkastivat lentokoneen ja siellä olleet matkatavarat. Lil Waynen asianajajan mukaan mies ei ole käyttänyt asetta, vaan se on ollut hänen matkatavaroidensa joukossa. Hallussapito on kuitenkin laitonta rikollisille, E! News uutisoi.