Mies murtautui ravintolaan – teki siellä itselleen pizzan

Ohhoh! Ruoka · Tim Isokivi

Jotkut varastavat nälkäänsä, toisille pelkkä valmiin ruoan vieminen ei riitä. Yhdysvaltojen Kaliforniassa on pidätetty kokkaamisen makuun rötöstelyn keskellä päässyt mies.

Oscar Alexander Sanchez oli murtautunut varhain sunnuntaiaamusta Fullertonissa sijaitsevaan Big Slice Pizza -ravintolaan. Ravintolan omistajan ja poliisin hämmennykseksi valvontakamera ikuisti hänet valmistamassa pizzaa keittiössä. Valitettavasti rikos ei jäänyt ruoan valmistamiseen, sillä Sanchezin mukaan päätyi myös 500 dollaria käteistä rahaa, elektroniikka-esineitä, muutama sixpack olutta ja ruoan toimitukseen tarkoitettu auto.

Murtovarkaan uskotaan pakottaneen ravintolan terassin ulko-oven auki ja viettäneen sisällä yli kaksi tuntia. Big Slice Pizzan omistaja Rafael Calles myöntää ABC 11 -uutissivustolle varkaan kokkituokion naurattaneen häntä, mutta toteaa rikoksen olleen kova isku yritykselle. Poliisi on sittemmin paljastanut sosiaalisessa mediassa pidättäneensä murtautujan.