Demi Rose ei jätä mitään arvailujen varaan – rinnoissa pelkät nännisuojat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose pääsee malliuransa puitteissa matkustelemaan paljon. Yhteistyö Pretty Little Thing -verkkokaupan kanssa lennätti tähden jo taannoin Malediiveille luksuslomalle, jonka aikana nainen julkaisi näyttäviä kuvia itsestään.

Tällä hetkellä Demi Rose viettää aikaansa Ibizan auringon alla. 25-vuotias nainen on julkaissut todella seksikkäitä kuvia lomakohteistaan eivätkä tuoreet kuvat olleet poikkeus edellisiin. Nainen poseerasi kameralle nyt tiukassa täysin läpikuultavassa asussa, joka oli kauttaaltaan sukkahousukankaan omaista ohutta verkkoa.

Naisen vartalo näkyi kokonaan asusta läpi, minkä vuoksi myös rinnat tulivat näyttävästi kuvassa etualalle. Rintojen peitteenä oli pelkät mustat sydämen muotoisen nännisuojat, joista roikkui kultaiset ketjut.