George Clooney lahjoitti 14 ystävälleen miljoonan käteisenä: ”Ilman heitä minulla ei olisi mitään”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka George Clooney on nähty valkokankaalla viime vuosina harvakseltaan, lukeutuu hän edelleen Hollywoodin kermaan. Nyt näyttelijä on paljastanut yllättäneensä 14 ystäväänsä lahjoittamalla heistä jokaiselle miljoona dollaria.

George Clooney oli vuonna 2013 edelleen lapseton 52-vuotias sinkku, ja hän oli juuri saanut muhkean palkkion hitiksi nousseesta Gravity-elokuvasta. Tähti oli suunnitellut testamenttaavansa osan rahoistaan häntä nuoruuden köyhinä ja vaikeina aikoina auttaneille ystävilleen. Clooney kuitenkin alkoi pohtimaan, miksi hän odottaisi bussin alle joutumista lahjoittaakseen heille rahaa.

George Clooney nosti pankista 14 miljoonaa dollaria käteistä rahaa ja jakoi ne matkalaukkuihin jotka hän lastasi vanhaan vuokrapakettiautoon. Hän kutsui ystävät luokseen kylään ja kertoi, mitä kaikkea oli heidän avullaan saavuttanut. Lopuksi hän ilmoitti kiittävänsä heistä jokaista miljoonalla dollarilla.

– Nukuin heidän sohvillaan kun olin peeaa. He lainasivat minulle rahaa kun olin peeaa. He auttoivat minua kun tarvitsin apua vuosien varrella. Niinpä totesin, että ilman heitä minulla ei olisi mitään tästä kaikesta, George Clooney kuvaili GQ-lehdelle.