Italian poliisi toimitti munuaissiirrännäisen Lamborghinilla – lähes 500 kilometriä parissa tunnissa

Autot Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lamborghinejä hankitaan usein lähinnä kilpa-ajokäyttöön ja varakkuuden symboliksi, mutta Italiassa niillä ajelevat myös poliisit. Tuore uutinen paljastaa, että urheiluautoista on poliiseille hyötyä muutenkin kuin ulkonäkönsä puolesta.

Viranomaisten täytyi taannoin toimittaa munuaissiirrännäinen nopeasti Paduasta 480 kilometrin päähän Roomaan. Matka kestää tyypllisesti noin kuusi tuntia. Poliisin käyttämällä Lamborghini Huracan -urheiluautolla se taittui kuitenkin noin kahdessa tunnissa.

Poliisin Lamborghinin keskinopeus matkan aikana oli Top Gear -sivuston mukaan noin 250 kilometriä tunnissa. Paikallinen poliisi julkaisi myöhemmin Twitterissä videon, jossa seurattiin Lamborghinin kyydittämän munuaisen matkaa määränpäähänsä Gemellin yliopistolliseen sairaalaan.