Lamborghini-bajamaja hämmentää – onko tämä oikeasti olemassa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Liikuteltavat vessakopit ovat jokaiselle suomalaiselle ulkotapahtumissa käyneille varmasti tuttuja, sillä näitä niin sanottuna bajamajoja löytyy lähes jokaisesta suuremmasta ulkotapahtumasta. Niiden kehitys ei ole varsinaisesti ollut laukalla viime vuosikymmeninä, mutta nyt verkossa aiheuttaa hämmennystä tapaus, joka voi olla liian hyvää ollakseen totta.

Tiktokissa on nimittäin julkaistu video vessojen rivistöstä, jossa on mukana myös yksi Aventadorin vihreä Lamborghini-vessa. Sen ulkomuodossa on selviä viitteitä maailmankuulun urheiluauton muodoista, ja ovi aukeaa tyylikkäästi sivuun luisumalla. Vessanpönttökin on luonnollisesti jotain aivan muuta kuin perinteisissä siirrettävissä vessakopeissa.

Parhaillaan verkossa pohditaan onko video hotelli helpotus totta vai tarua, ja onko tuollaisia mahdollisesti jo jossain sarjavalmisteisena saatavissa. Olisi nimittäin melko tyylikäs näky, että esimerkiksi Vaasa Festivaleilta löytyisi yksi VIP-asiakkaille tarkoitettu Lamborhini-vessa.

@drip

Would yall ever try this⁉️🤯via:@inverse

♬ Dancing in My Room – 347aidan