Nainen rikkoi ennätyksen – vieraili kaikissa seitsemässä maanosassa alle neljässä vuorokaudessa

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useimmat matkailijat yrittävät vältellä liikaa kiirettä kohteissaan. Arabiemiirikunnista kotoisin oleva Khawla Al Romaithi on kuitenkin toista maata. Hän vieraili taannoin kaikilla mantereilla vain muutamassa päivässä.

Khawla Al Romaithi aloitti matkansa Australian Sydneystä 13. helmikuuta, vain vähän ennen koronapandemiasta johtuneita matkarajoituksia. Hän vieraili seuraavien vuorokausien kuluessa kaikissa seitsemässä maanosassa, mukaanlukien Etelänapamantereella. Se kesti Al Romaithilta kolme vuorokautta, 14 tuntia, 46 minuuttia ja 48 sekuntia.

Al Romaithi onnistui vierailemaan mantereilla ennätysajassa ja sain näinollen nimensä Guinnessin ennätystenkirjaan. Hän kuvailee matkaa haastavaksi lentoasemilla ja lentokoneissa vietetyn ajan vuoksi, ja myöntää halunneensa toisinaan keskeyttää urakan. Hän kuitenkin suoriutui tempauksestaan sukulaisten ja ystävien kannustuksella.