Anastasia Karanikolaou pyllisteli sohvalla: ”Näin kipsistä tehdään…”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Anastasia Karanikolaou on ollut jo vuosien ajan todella suosittu kaunotar sosiaalisessa mediassa. Suuremmalle yleisölle kaunotar tuli tunnetuksi tutustuttuaan Kardashianin siskoksiin. Nykyään naista seuraa Instagramissa 9,5 miljoonaa ihmistä.

Anastasia Karanikolaou alkoi tänä keväänä tekemään yhteistyötä Rihannan alusvaatemerkin Savage X Fentyn kanssa. Nyt nainen on poseerannut mustissa pitsisissä alusvaatteissa sohvallaan viettelevissä asennoissa. Viimeisissä kuvissaan Karanikolaou paljastaa, että hänellä on kipsi jalassa.

Anastasia Karanikolaou kertoi aiemmin faneilleen, että hän mursi jalkansa neljästä kohtaa, minkä vuoksi hänen jalkansa jouduttiin kipsaamaan. Tämä ei kuitenkaan ole estänyt naista tekemästä sovittuja yhteistyöjulkaisuja omalle kanavalleen. Kuvan yhteydessä Karanikolaou vitsaileekin tehneensä kipsatusta jalastaan seksikkään.