Tappava betonikimpale murskasi auton omistajan putsatessa lunta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Joskus hengenvaarallisilta tilanteilta välttyminen on vain muutamista sekunneista tai senteistä kiinni. Tuoreella viraalivideolla todistetaan veret seisauttavaa onnettomuutta, jonka tuhot jäivät onneksi vain aineellisiksi.

Videolla Venäjän Vladivostokissa asuva Alexander-nimiminen perheenisä on putsaamassa lunta Nissan-merkkisen autonsa päältä. Hänet nähdään kääntämässä katseensa ylöspäin ja ottavat nopeasti jalat alleen. Pian miehen reaktion syy selviää.

Auton etuosaan putoaa ensin pienehkö tiili. Heti perään ajoneuvon murskaa sen päälle oletettavasti läheisestä talosta putoava valtava betonikappale. Alexanderilla kävi todellinen tuuri ehdittyään juosta kauemmas Nissanista, sillä todennäköisesti myös hänelle olisi käynyt muuten huonosti.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön 22gramm (@22gramm) jakama julkaisu

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.