Räppäri räiski liekinheittimellä bussin katolla – antautui vapaaehtoisesti poliisille

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

New Yorkissa todistettiin keskiviikkona odottamatonta tilannetta. Brooklynissä sijaitsevan bussin katolle nousi mies, joka alkoi räiskimään ilmaan liekinheittimellä. Kukaan ei loukkaantunut välikohtauksen aikana.

Liekinheittimen käyttäjä tunnistettiin myöhemmin Dupree G.O.D. -nimellä esiintyväksi räppäriksi. CBS-uutissivuston mukaan vaaratilanteen aiheuttamisesta ja aseen hallussapidosta syytetty mies antautui poliisille vapaaehtoisesti. Hän oli kuvannut videota, joka oli tarkoitettu kunnianosoitukseksi Wu-Tang Clan -yhtyettä kohtaan.

Dupree G.O.D. puolustautui kertomalla, että hän vain teki taidetta ja että stuntti oli hallittu ja turvallinen. New Yorkin joukkoliikennettä hallitseva MTA puolestaan kuvaili tempausta vaaralliseksi, ja vaatii Dupree G.O.D.:lle kovinta mahdollista tuomiota. Liekinheittimen omistaminen tai käyttö ei toistaiseksi ole laitonta New Yorkin osavaltiossa.