Winnie Harlow leikannut hiuksensa lyhyiksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanadalainen kaunotar Winnie Harlow nousi julkisuuteen kuusi vuotta sitten kilpaillessaan Huippumalli Haussa -ohjelmassa, jossa hän sijoittui kuudenneksi. Harlow on kilpailun jälkeen tehnyt tasaisen nousujohteista uraa ja nykyään hänet tunnetaankin jo ympäri maailmaa hänen harvinaisen ulkonäkönsä puolesta.

Nyt Winnie Harlow julkaisi itsestään näyttäviä kuvia, joissa hän poseerasi keltaisissa kuviollisissa narubikineissä. Harlow ollaan koko naisen uran ajan nähty hyvin pitkissä mustissa ja tummanruskeissa hiuksissa, minkä vuoksi uusi hiustyyli kiinnittikin monien huomion. Winnie Harlow ihastuttaa nyt lyhyessä pixie-mallisessa hiustyylissä.

Winnie Harlowlla on vitiligo eli ihon pigmenttihäiriö, jonka vuoksi naisen ihossa on vaaleita kohtia. Harlow on kääntänyt näyttävän ihonsa voimavarakseen, joka on vienyt naista hurjaa vauhtia eteen päin muotialalla. 26-vuotias tähti on viime aikoina poseerannut muun muassa Puma-urheiluvaatemerkin tuoreessa kampanjassa.