30 paketillista kokaiinia huuhtoutui rannalle – huumeiden arvo yli miljoona dollaria

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaisten viranomaisten työstä tuli taannoin yllättävän helppoa. Maan rajavartiosto takavarikoi ison kokaiinierän, joka oli vain huuhtoutunut merestä rannalle Floridassa.

Kokaiinipakkaukset löysi Floridan Hollywoodissa sijaitsella rannalla oleskellut henkilö. Hän ilmoitti löydöstään poliisiasemalle, joka puolestaan kääntyi rajavartioston puoleen. 30 pakettiin jaettua kokaiinia oli noin 35 kilon edestä, ja sen arvo katukaupassa olisi ollut yli miljoona dollaria.

CNN-uutissivuston mukaan rajavartiolaitos on saanut viime aikoina lukuisia ilmoituksia rannoille huuhtoutuneista huume-eristä. Tämän kerrotaan viittaavan siihen, että salakuljettajat liikkuvat tiuhaan tahtiin Floridan rannikon tuntumassa.