Halloween-fani meni naimisiin alle tuntia ennen kuolemaansa – Jamie Lee Curtis vihki hääparin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Jamie Lee Curtis on toteuttanut Halloween-elokuvasarjan kuolemansairaan fanin viimeisen toiveen. Hän vihki Anthony Woodlen ja tämän morsiamen Emileen avioliiton vain tunteja ennen fanin kuolemaa.

30-vuotiaalla kauhufani Anthony Woodlella diagnosoitiin ruokatorven syöpä vuonna 2019. Hän oli yhteydessä tulevan Halloween Kills -elokuvan tuottajiin, jotka myönsivät Woodlelle ja hänen vaimolleen erikoisluvan nähdä elokuvan vuotta ennen sen ensi-iltaa. Woodle oli ollut kontaktissa myös Halloween-elokuvien tähden, Jamie Lee Curtisin kanssa.

Kuullessaan Anthony Woodlen ja Emileen olevan menossa naimisiin, tarjoutui pariskunnan tarinasta liikuttunut Jamie Lee Curtis vihkimään heidät. Näyttelijä vihki hääparin 13. syyskuuta Zoom-videopuhelun välityksellä fanin maatessa jo sairaalavuoteella Emilee ja rinnallaan ja perheensä ympäröimänä. Woodle kuoli Deadline-sivuston mukaan vain alle tuntia hääseremonian jälkeen.

– Se oli jotain todella liikuttavaa ja erittäin elää vahvistavaa, kuvaili Jamie Lee Curtis tilannetta The Talk -ohjelmassa New York Post -lehden mukaan.