Kylie Jenner pukeutui eläinkuosiin: ”Villejä asioita tulossa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja kosmetiikkayrityksellään omaisuutensa tehnyt Kylie Jenner on jälleen lanseeraamassa uuden kokoelman meikkituotteita. 26. lokakuuta lanseerattava tuotesarja näyttää tähden tuoreiden promokuvien perusteella olevan melko eläimellinen.

Kylie Jenner julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kaksi todella näyttävää kuvaa, joissa tähti nähdään pukeutuneena eläinkuosiin. Kuvissa Kylie Jennerillä on yllään leopardikuviolliset verkkosukkahousut ja mustat rintaliivit, joissa on myös leopardikuosia.

Tähden asukokonaisuuden kruunaa viilli hiustyyli, jossa pitkät vaalennetut hiukset on kiharrettu ja harjattu auki isoksi alaselkään saakka yltäväksi kiharapilveksi. Naisen seksikkäitä poseerauksia nähdään myös tuotteiden paketoinneissa. Uuden lanseerauksen tuotteita ovat muun muassa korostuspuuteri, luomiväripaletti, nestemäisiä huulipunia ja rajauskyniä.

https://www.instagram.com/p/CGiO-TSngha/