Kylie Jenner pukeutui tulikuumaksi kuningaskobraksi – estoton kuvasarja someen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja kosmetiikkamiljonääri Kylie Jenner on joka vuosi panostanut omiin naamiaisasuihinsa. Aikuisiällä Jenner on päätynyt aina hyvin seksikkäisiin ja näyttäviin asuihin, joissa hän saa esitellä paljasta pintaa. Tänä vuonna Jenner päätti olla seksikäs kuningaskobra.

Kylie Jenner on esitellyt näyttävää asuaan sosiaalisessa mediassa useampien kuvasarjojen avulla. Naisen yllä nähdään tiukka käärmekuvioinen kokovartalopuku. Asun kruunaa suuri päähine, johon kiinnitetyt pitkät hampaat laskeutuvat naisen kasvojen eteen.

Kylie Jenner on viime aikoina ihastuttanut Instagram-kanavallaan useilla eläinaiheisilla puvuilla, jotka ovat liittyneet hänen uuteen meikkilanseeraukseensa. Tällä kerralla kyseessä oli kuitenkin puhtaasti Halloween-asu, johon tähti oli nähnyt paljon vaivaa. Muina vuosina Jenner on ollut muun muassa merenneito, soturi, keijukainen, Playboy-pupu ja Victoria’s Secret -enkeli, jolloin asu koostuikin vain seksikkäistä alusvaatteista ja suurista siivistä.