Suunnittele jo seuraavaa matkaa Yhdysvaltoihin – nämä hotellit äänestettiin maan parhaiksi

Matkailu · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltoja ei voi nähdä yhden vierailun aikana. Maa on suuri alue, jossa on useita pienempiä kulttuurialueita ja kokonaan toisistaan poikkeavia maisemia. On rantoja, vuoristoja, metsiä ja suurkaupunkeja. Maata on paras kiertää autolla ajelemalla.

Koska Yhdysvallat on tunnettu sen toimivasta ja laajasta tieverkostostaan ja se on henkeen ja vereen automaa, löytyy maasta myös runsaasti edullisia tienvarsihotelleja ja -motelleja. Toisinaan käy onni ja hotellisivustolta voi löytää lukususkohteen suomalaisittain edulliseen hintaan. Jos tien päällä viihtyy budjettiystävällisissä majoituksissa, voi välillä yöpyä yön tai pari tasokkaassa hotellissa.

Conde Nast -matkailusivuston lukijat ovat nyt listanneet parhaat hotellit Yhdysvalloissa. Jaoimme hotellit tähän, jotta jokainen voi tutustua niihin ja suunnitella seuraavaa matkaansa rapakon taakse, kunhan matkustusrajoitukset hieman hellittävät.

1. Olema House Point Reyes, Olema, Kalifornia

2. Faena Hotel Miami Beach, Miami Beach, Florida

3. XV Beacon, Boston, Massachusetts

4. InterContinental The Willard Washington D.C., Washington, D.C

5. Freehand Los Angeles, Los Angeles, Kalifornia

6. Virgin Hotels Chicago, Chicago, Illinois

7. Rosewood Washington, D.C., Washington, D.C.

8. 21c Museum Hotel, Cincinnati, Cincinnati, Ohio

9. The Art, a Hotel, Denver, Colorado

10. Hu. Hotel, Memphis, Tennessee