Demi Lovato vitsaili kihlauksensa purkamisesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Demi Lovato kihlautui heinäkuussa näyttelijä Max Ehrichin kanssa, mutta erosi miehestä jo pari kuukautta myöhemmin. Nyt Lovato on pystynyt jo vitsailemaan asiasta, minkä hän todistikin People’s Choice Awards -gaalan avauspuheessaan.

Sunnuntaina järjestetty People’s Choise Awards -palkintogaalan järjestettiin etäyhteyksien avulla tänä vuonna niin kuin moni muukin suuri tapahtuma. Yleisö ja julkkikset olivat mukana videopuhelun välityksellä tapahtumassa, jossa jaettiin jälleen palkintoja yleisön äänien määrittelemille artisteille. Tänä vuonna tapahtuman avaamisesta vastasi 28-vuotias Demi Lovato.

Demi Lovato kertoi puheessaan siitä miten koronavirus ja pitkä aika karanteenissa on muuttanut maailmaa ja monien elämänkatsomusta. Lovato kertoi myös luettelonomaisesti siitä miten hän on kuluttanut aikaansa karanteenissa. Tähti kertoi meditoineensa, katsoneensa paljon sarjoja, selanneensa Instagramia, ollut UFO-jahdissa, mennyt kihloihin ja myös purkanut kihlauksensa.