Harry Potter -tähti liittyi Instagramiin – kuva paljasti iloisen perheuutisen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Harry Potter -elokuvista tunnetuksi tullut punapäinen näyttelijänuorukainen Rupert Grint on keskittynyt yksityiselämäänsä. Miljoonaomaisuuden elokuvilla haalinut mies liittyi nyt Instagramiin.

– Hei Instagram! Ainoastaan kymmenen vuotta myöhässä, mutta nyt olen täällä. Grint Gramissa! Saanko esitellä teille Wednesday G. Grintin. Pysykää turvasssa, Rupert Grint kirjoittaa alle puoli vuotiaan tyttärensä kera.

Hän sai lyhyessä ajassa miljoonia seuraajia. Mies valittiin Ron Weasleyn rooliin 10.929 hakijan joukosta. Rupert Grint on aiemmin vitsaillut, että tahtoisi omistaa näkymättömyysviitan, jonka suojassa voisi rauhassa katsella konsertteja ja festivaalikeikkoja. Hän on seurustellut vuodesta 2011 saakka näyttelijä Georgia Groomen kanssa.