Madonnan muovisempi kuin koskaan – kasvoja kiristetty liikaa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Portugalissa asuva 62-vuotias Madonna on parannellut ulkonäköään plastiikkakirurgian avulla. Hänen tuoreet kuvansa ovat joko runsaasti filtteröityjä tai sitten poplaulaja on vieraillut kasvojen kiristysleikkauksessa. Hänellä ei ole lainkaan ryppyjä.

Parhaillaan Portugalin pääkaupunki Lissabonissa asuva Madonna on julkaissut viime aikoina runsaasti videoita ja kuvia lapsistaan. Hänen omiin kuviinsa sen sijaan on tullut runsaasti kritiikkiä faneilta. Ihmiset ovat kummastelleet, miksi Madonnan kasvot ovat niin pinkeät.

Hän on edelleenkin yksi maailman kuuluisimmista laulajista. Nainen on asettunut David-poikansa, Mercy-tyttärensä ja kaksotyttöjen Estherin ja Stellan kanssa Lissabonissa sijaitsevaan palatsiin. Hän joutui taannoin keskeyttämään kiertueensa usein jalkavaivojen vuoksi.