Selena Gomez kiittää vuosien sydänsuruja: ”Oli sen arvoista”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Selena Gomez palasi taannoin pitkältä tauoltaan ja julkaisi uuden Rare-nimeä kantavan albumin. Samaan aikaan tähti aloitti myös uuden bisnesseikkailun julkaisemalla oman Rare Beauty -nimisen kosmetiikkasarjan. Tähti on paluunsa jälkeen ollut hyvin avoin omista terveydellisistä haasteista, joiden jälkeen naisesta on kasvanut entistäkin vahvempi.

Selena Gomez on puhunut hyvin rohkeasti mielenterveydellisistä asioista julkisuudessa. 28-vuotias ei häpeile menneisyyttään eikä sitä, että hän on uskaltanut hakea apua ahdistuneisuuteen ja masennukseen. Tähti on opetellut nyt alusta saakka olemaan pelkästään oma itsensä mitään peittelemättä, ja se on hänet myös palkinnut.

Uudella albumillaan Selena Gomez kertoi avoimesti sydänsuruistaan. Lose You to Love Me -kappale kertoi hyvin avoimesti tähden myrskyisästä suhteesta Justin Bieberin kanssa. Kappale sai uskomattoman hyvän vastaanoton heti, mikä sai Gomezin hymyilemään. ”Tämän vuoksi vuosien hämmentyneisyys ja rakastuneena oleminen on sen arvoista. Nyt voin viimein aloittaa puhtaalta pöydältä”, Gomez kommentoi People-sivuston mukaan.