Hollywoodin tuotteliaimmalle näyttelijälle halutaan oma Walk of Fame -tähti – esiintynyt yli 600 tuotannossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

James Hongin nimi ei ole todennäköisesti monille tuttu, mutta lähes jokainen on suurella todennäköisyydellä nähnyt hänet joskus valkokankaalla tai televisiossa. 92-vuotias mies on näytellyt uransa aikana yhteensä 672 elokuvassa, televisiosarjassa ja videopelissä.

Hong on vuosikymmeniä kestäneen uransa aikana näytellyt muun muassa elokuvissa Hei me lennetään!, Blade Runner, Wayne’s World 2 ja Kung Fu Panda. Lisäksi hän on esiintynyt sarjoissa, kuten Charlien enkelit, Ihmemies MacGyver, Seinfeld, Salaiset kansiot ja The Blacklist. Nyt Hawaii Five-O ja Lost -sarjoista tunnettu tähti Daniel Dae Kim on aloittanut somekampanjan, jossa tuotteliaalle näyttelijälle vaaditaan omaa tähteä Hollywoodin Walk of Fame -kadulle.

Kuka tahansa voi ehdottaa Walk of Famelle uutta tähteä, kunhan kyseinen henkilö suostuu siihen. Kadulle lisätään vuosittain 30 uutta nimeä. Tähtilaatan luominen ja asentaminen maksaa 50 000 dollaria, jota varten Daniel Dae Kim aloitti tavoitteen jo ylittäneen GoFundMe-kampanjan.