Marika Fingerroos sänkykuvassa: ”Pidän kauniista naisvartaloista”

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen aktiivisesti kuviaan ja videoitaan. Nyt Marika vetoaa naisellisten muotojen puolesta sosiaalisessa mediassa.

Fingerroos poseeraa tuoreessa somekuvassaan sängyssä siten, että hänen muhkea povensa nousee pääosaan. Kuvan tarkoitus paljastuu sen liitteenä olevasta tekstistä.

– Se, että haluat näyttää naisellisia muotoja, ei oikeuta ketään haukkumaan tai riistämään sinun itsemääräämisoikeutta. Jokainen saa olla mitä on ja olla ylpeä omista avuista. Itse pidän kauniista naisvartaloista ja seuraan myös ihaillen ystävieni rohkeita postailuja. En koe yhtään heitä huonommaksi, vaan sen sijaan katson heitä ylpeänä. Naiset olkaa naisia ja pitäkää itsestänne huolta. Jokainen meistä on sen arvoinen, Marika Fingerroos toteaa.

Kohukaunottaren vuodet jo taakseen jättänyt Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.