Miranda Kerr esitteli vaatekaappinsa sisällön – mallin rakkaus kenkiin todella näkyy

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen huippumalli ja yritysjohtaja Miranda Kerr meni kolme vuotta sitten naimisiin Evan Spiegelin kanssa. Nyt pariskunnalla on jo kaksi yhteistä lasta, kaksivuotias Hart ja yksivuotias Myles. Naisella on myös Orlando Bloomin kanssa yhdeksänvuotias poika Flynn.

Miranda Kerr on viime vuosien aikana keskittynyt yritykseensä ja perhe-elämäänsä eikä ole tehnyt enää juurikaan mallin töitä. Nyt nainen esitteli British Vogue -lehden julkaisemalla YouTube-videolla hänen vaatekaappinsa sisällön. Muodin tuntemus ja vaatteiden rakastaminen näkyy naisen asukokoelmassa kuitenkin edelleen.

37-vuotias tähti rakastaa kenkiä, minkä vuoksi hänellä onkin paljon erilaisia korkokenkiä, sandaaleja ja saappaita. Myös takit, laukut ja valkoiset lyhythihaiset paidat ovat lähellä tähden sydäntä. Naisella on vaatekaapissaan paljon hyvin vanhojakin vaatekappaleita, joita Miranda Kerr on halunnut säilyttää, koska ne tuovat hänelle paljon iloa.