Nicole Scherzinger paljasti pepputreeninsä – näin pakarat pysyvät pyöreinä

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aiemmin tänä vuonna paluun tehneen Pussycat Dolls -tyttöbändin keulahahmona tunnettu Nicole Scherzinger on konserttikiertueen peruunnuttua keskittynyt lähinnä omaan hyvinvointiinsa ja parisuhteeseensa. Tähti on julkaissut kesän aikana useita henkeäsalpaavia bikinikuvia kauniista maisemista, jotka ovat saaneet katsojat haukkomaan henkeään.

Auringosta nauttimisen lisäksi 43-vuotias Nicole Scherzinger on käyttänyt kaiken ajan hyödykseen ja treenannut päivittäin miehensä Thom Evansin kanssa. Nyt nainen on jakanut Instagram-kanavallaan seuraajilleen tehokkaan pepputreenin, joka pitää tähden pakarat pyöreinä.

Aiemmin Nicole Scherzinger jakoi faneilleen kuvan, jossa hän esitteli treenattua takapuoltaan ilta-auringon valossa. Nyt nainen päättikin näyttää millaisten kuntoiluliikkeiden avulla hän pitää jaloistaan ja pakaroistaan huolta. Videolla nähdään miten Nicole Scherzinger tekee käsipainojen kanssa kyykkyhyppyjä ja erilaisia maastavetoja.