P. Diddyn huvittava kotivideo uima-altaalta – harjoittelee pää edellä hyppäämistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sean ”Diddy, Puffy, P. Diddy, Puff Daddy, Brother Love” Combs on aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä. Nyt mies on julkaissut TikTokiin videon, jolla hän esittelee altaaseen hyppimistaitojaan. Mies yrittää hypätä pää edellä.

Laulaja tarvinnee hieman enemmän harjoittelua, sillä hän hyppää uima-altaaseensa mahaplätsillä. Videosta on tullut viraali. Joukko julkkiksia on kommentoinut videota, että he huutonauravat Diddyn hauskalle esitykselle.

Viisikymppinen P. Diddy nähtiiin äskettäin lukuisiin Hollywoodin sinkkumiehiin yhdistetyn Tina Louisen kanssa. Pari hempeili Malibun rantahietikolla. Ehkä miehen on jatkossakin parempi pysyä kuivalla maalla, jos haluaa pitää tyylinsä loppuun asti.

@diddyBeen practicing my dive♬ original sound – Diddy
@diddy

Been practicing my dive

♬ original sound – Diddy