Pasha Pozdnyakova kuntosalilla – toppi tiukkana kuin viulunkieli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parikymppinen Pasha Pozdnyakova on työskennellyt ahkerasti kesätöissä, mutta ilmoittaa nyt Instagramissa antavansa enemmän aikaa faneilleen. Naisella on totisesti iso urakka edessä sosiaalisen median kanssa, sillä hänen seuraajiensa määrä ylitti taannoin Instagramissa miljoonan seuraajan rajapyykin.

Nyt Pasha on poseerannut urheilullisissa tunnelmissa, kun hän on suunnannut kuntosalille, josta hän luonnollisesti julkaisi kuvamateriaalia sankalle seuraajajoukolleen. Kuvassa kurvitar nähdään poseeraamassa tiukassa topissa, joka vaikuttaa olevan tiukkana kuin viulunkieli. Toisessa tuoreessa kuvassaan Pasha kysyy kaipaako joku kesää, ja kukapa ei kaipaisi.

Savonlinnasta lähtöisin oleva Pasha Pozdnyakova on saavuttanut suosiota muhkeilla kurveillaan. Nainen on aloittanut kuviensa avulla myös bisneksen, joka on tarkoitettu ainoastaan faneille. Hän myy kuvia ja videoita kuukausimaksulla. Tällä hetkellä naisella on 59 seuraajaa Patreon-palvelussa. Pasha ei julkaise seksuaalista sisältöä, ainoastaan poseerauksia asiakkaiden toiveiden mukaan.