Pelaajalla ei ollut varaa oikeaan Playstation 5 -konsoliin – rakensi sellaisen pahvista

Digi Pelit · Tim Isokivi

Sony lanseerasi taannoin uuden sukupolven Playstation 5 -konsolin. Monien pelaajien järkytykseksi laitteen hinta ei ole pienimmästä päästä. Siitä saa maksaa uutena yli 500 euroa.

Eräs PS5-konsolin kovaa hintaa karsastava pelaaja päätti rakentaa uutuuskonsolin itse. Tee-se-itse -versio on valmistettu pahvista. Ohjaimen virtaa toimittaa pahvilevy, johon on liimattu uuden DualSense-ohjaimen kuva.

Pahvisen Playstationin valmistanut pelaaja asetti luomuksensa myöhemmin myyntiin eBay-verkkohuutokauppaan 399 dollarin hintaan. Tee-se-itse -konsoli ei ole enää myynnissä sivustolla, mutta jää epäselväksi menikö se lopulta todella kaupaksi vai päättikö myyjä vain ottaa luomuksensa pois myynnistä.