Suomalainen vaatebrändi riemastui: ”Ashton Kutcher is Billebeino”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen vaatemerkki Billebeino on saavuttanut kotimaassaan mukavasti jalansijaa mielipidevaikuttajien keskuudessa, mutta pienen maan tuotemerkeille erittäin merkittävä saavutus on päästä kansainvälisten tähtien ylle. Nyt Billebeino on julkaissut sosiaalisessa mediassa valokuvan, jossa suosikkinäyttelijä Ashton Kutcherilla on jalassaan suomalaismerkin shortsit.

Billebeino kommentoi tapausta somepäivityksessään lyhyesti ja ytimekkäästi ”Ashton Kutcher is Billebeino. Are you Billebeino”.

70’s Show -komediasarjasta alunperin maailmantähdeksi nousseet Ashton Kutcher ja hänen vaimonsa Mila Kunis lanseerasivat taannoin oman viinin, jolle antoivat koronakaranteenin mukaan nimeksi Quarantine Wine. Kyseessä on pinot noir, joka on syntynyt yhteistyössä viinivalmistamo Nocking Pointin kanssa. Pariskunta myy kahta pulloa viiniä 25 dollarilla ja antaa saamansa tulot hyväntekeväisyysjärjestöille.