Charly Jordan poseerasi niukassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen somekaunotar Charly Jordan on tehnyt viime aikoina todella kovaa nousua sosiaalisen median suosiossa, sillä hänellä on nykyisin jo 3,3 miljoonaa seuraajaa. Eikä ihme, sillä hänen rohkeat kuvansa ovat saaneet jättisuosion hänen alati kasvavan fanijoukkonsa keskuudessa. Silmänruokaa riittää näin syksylläkin.

Tällä kertaa Charly on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvasarjan, jossa hänet nähdään ensin ilman housuja vain biksujen alaosat jalassaan ja farkkutakki ylävartalon peittona. Kolmannessa kuvassa myös farkkutakki on saanut lähteä.

Los Angelesissa asuva Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana.