Donald Trumpin ykkösmies sai tarpeekseen: ”Emme voi enää teeskennellä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpia ei nähdä enää jatkokaudella maan johdossa. Hän ei kuitenkaan suostu nielemään vaalitappiota vastaehdokas Joe Bidenille helpolla. Mies on nostanut kampanjatiiminsä avulla kasan kanteita oikeuteen.

Trump haluaa kumota vaalituloksen. Demokraattipuolueen ehdokas Joe Biden voitti vaalit selkeällä äänienemmistöllä. Istuva presidentti väittää tuloksen olevan vilpillinen. Kaikki republikaanit eivät ole innoissaan Donald Trumpin oikeustoimista ja hän romuttaa koko oikeusvaltion uskottavuuden toimillaan.

– Olen tukenut presidenttiä ja äänestänyt häntä kaksi kertaa. Vaaleilla on aina seurauksensa, emmekä voi esittää kuin jotain sellaista olisi tapahtunut, mitä ei ole oikeasti tapahtunut. Presidentin lakitiimi on häpeäpilkku koko maalle, tokaisi New Jerseyn osavaltion entinen kuvernööri Chris Christie BBC:n mukaan.