Hilary Duff altistui koronavirukselle – muutti talonsa kellariin eristyksiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lizzie McGuire -sarjasta tuttu tähti Hilary Duff on pitänyt hieman taukoa julkisuuden valokeilasta ja keskittynyt viime aikoina omaan perheeseensä. Nainen paljasti taannoin odottavansa kolmatta lastaan, joka on hänen ja Matthew Koman toinen yhteinen lapsi.

Hilary Duff on Daily Mail -sivuston mukaan altistunut koronavirukselle, minkä vuoksi hänen on pitänyt eristää itsensä karanteeniin. Duff ei saa nähdä edes omaa perhettään tällä hetkellä. Hän viettää päivänsä talonsa kellarissa erillään hänen miehestään ja kahdesta lapsestaan.

Hilary Duffilla ja Matthew Komalla on juuri kaksivuotissyntymäpäiviään viettänyt tytär Banks Violet Blair, jonka lisäksi Hilary Duffilla on myös edellisestä liitostaan Mike Comrien kanssa kahdeksanvuotias poika Luca Cruz. 33-vuotias Duff ikävöi kovasti lapsiaan kellarissa, mutta on kuitenkin iloinen siitä, että hänen vatsassaan oleva vauva pitää hänelle hieman seuraa.