Justin Bieber julkaisi romanttisen viestin vaimolleen: ”En voi uskoa, että olet ikuisesti minun”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Justin Bieber ja nuori mallikaunotar Hailey Baldwin menivät kaksi vuotta sitten naimisiin, jolloin Hailey otti Bieberin sukunimen omakseen. Pariskunta on ollut hyvin avoimia sosiaalisessa mediassa avioliitostaan ja yhdessä asumisen opettelusta, josta kumpikin on suuresti nauttinut.

Hailey Bieber täytti juuri 24 vuotta, minkä kunniaksi Justin Bieber kirjoitti vaimolleen suloisen viestin Instagram-kanavalleen.

– Silmäni ovat sinulle. Sydämeni on sinulle. Sieluni on sinulle. Rakkauteni on sinulle. Olen kotona siellä missä sinäkin olet. Olet turvasatamani. Olen pakkomielteisen ihastunut siihen millainen olet. Suurin haaveeni on vanheta kanssasi. En voi uskoa, että olet minun ikuisesti, Justin Bieber kirjoitti.

Viestin yhteydessä Justin Bieber julkaisi kuvasarjan, jossa nähdään kauniita kuvia Hailey Bieberistä yksin. Mukana on myös muutama yhteiskuva, joissa aviopari näyttää hyvin rakastuneilta toisiinsa.