Snoop Dogg hyvänteossa – jakoi kalkkunoita köyhille perheille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Helsinkiläisillä on Heikki Hursti, kalifornialaisilla puolestaan Snoop Dogg. Suosittu hiphop-tähti nähtiin nimittäin taannoin auttamassa vähävaraisia perheitä jakamalla heille ilmaista ruokaa Inglewoodissa.

Inglewoodin pormestari järjesti SoFI-stadionilla maanantaina tilaisuuden, jossa vähävaraisille perheille jaettiin ilmaisia kiitospäivän kalkkunoita. Kalkkunoita jakaneiden vapaaehtoisten joukossa oli muun muassa amerikkalaisen jalkapallon Rams ja Chargers -joukkueiden pelaajia ja räppäri Snoop Dogg. Kalkkunoita riitti yhteensä 2 500 jonottamaan saapuneelle perheelle.

-Rakastan tämän työn henkilökohaista puolta. Sitä että saan tavata ihmisiä lähietäisyydeltä ja henkilökohtaisesti. Ihmiset pääsevät näkemään minut, ottamaan kanssani kuvia, tietämään että minä todella välitän, vuodesta 2013 saakka vuosittain kalkkunoita jakamassa ollut Snoop Dogg kuvaili ABC 7 -uutissivuston mukaan.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön snoopdogg (@snoopdogg) jakama julkaisu