Kim Kardashian nakuili vaatehuoneessa – julkaisi rohkean alusvaatekuvan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian vietti juuri ylelliset 40-vuotissyntymäpäivänsä yksityissaarella, jonka sijaintia ei ole julkisesti kerrottu. Hän julkaisi Instagram-kanavallaan noin seitsemänminuuttisen videoblogin matkasta, josta näytti juhlakalun lisäksi nauttivan myös perhe ja ystävät.

Kim Kardashian kommentoi aiemmin, että hän ei enää 40 vuotta täytettyään voi julkaista itsestään seksikkäitä ja paljastavia kuvia sosiaalisessa mediassa. Nyt kun tämä lukema on saavutettu, tähti on näyttänyt peruvan puheensa. Kardashian on poseerannut viime aikoina usein bikineissä ja julkaisi itsestään nyt näyttävän alusvaatekuvan.

Neljän lapsen äiti julkais hänen vaatehuoneessaan napatun kuvan, jossa tähti poseeraa kameralle pienissä hohtavan valkoisissa alusvaatteissaan. Kim Kardashian saa aina paljon huomiota osakseen seksikkäillä kuvillaan, minkä vuoksi hän on varmasti päättänytkin jatkaa valitsemallaan tiellä.