Sofia Richie kuuli Scott Disickin ja Amelia Hamlinin seurustelusta – osoitti mieltään Instagramissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallina toimiva Lionel Richien tytär Sofia Richie täytti kesällä 22 vuotta. Samaan aikaan nainen erosi 37-vuotiaasta poikaystävästään Scott Disickistä, josta nainen ei kuitenkaan ole vielä päässyt yli. Sofia Richie lopetti taannoin muun muassa Disickin ja hänen entisen puolisonsa ja lastensa äidin Kourtney Kardashianin seuraamisen sosiaalisessa mediassa.

Sofia Richie tuntuu käsittelevän eroa niin, että hän haluaa kuulla ja nähdä mahdollisimman vähän uutisia entisestä rakkaastaan. Daily Mail -sivuston mukaan Richie oli kuitenkin pahastunut kuultuaan, että Scott Disick oli alkanut tapailemaan 19-vuotiasta mallikollega Amelia Hamlinia.

Saatuaan tuoreen suhteen tietoonsa Sofia Richie tunsi olonsa lähipiirin mukaan petetyksi ja siivosi sosiaalisen median kanavaansa entisestään. Nainen lopetti nyt myös kummankin Hamlinin siskoksen seuraamisen Instagramissa, minkä lisäksi hän poisti seurattujen listalta myös heidän äitinsä Lisa Rinnan.