Sofia Richie poseerasi biksuissa – hait uivat alapuolella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lionel Richien tyttärenä julkisuuteen noussut Sofia Richie on tehnyt menestyksekästä mallin uraa. Nainen on ollut paljon uutisotsikoissa myös seurusteltuaan 37-vuotiaan Scott Disickin kanssa. 22-vuotias kaunotar toipuu erosta edelleen eikä ole vielä valmis uuteen suhteeseen.

Sofia Richie on tällä hetkellä lomailemassa Bahamalla sijaitsevalla paratiisisaarella, joka on tunnettu uivista sioistaan. Tähti julkaisikin aiemmin kuvan näkemistään sioista, mutta nyt hän poseerasi alapuolella uivien haiden läheisyydessä.

Sofia Richie jatkoi bikinikuvien satoa julkaisemalla Instagram-kanavalleen näyttäviä kuvia upeissa hiekkarantamaisemissa. Kuvien yhteydessä tähti julkaisi myös videon, jossa nähdään miten useampi hai uiskentelee Richien alapuolella.