Sonyn toimitusjohtaja: ”Kaikki Playstation 5 -konsolit myyty loppuun”

Digi · Tim Isokivi

Taannoin myyntiin ilmestyneen Sonyn Playstation 5 -konsolin kysyntä on ollut hurjaa. Edes kaikki laitteen ennakkotilanneet eivät ole saaneet omaa konsoliaan. Kaikki halukkaat eivät todennäköisesti tule saamaankaan uutta Playstationia vielä hetkeen.

Nyt Sonyn toimitusjohtaja Jim Ryan on vahvistanut Playstation 5 -varaston olevan loppu. Ryan kertoo venäläiselle TASS-uutistoimistolle kysyntään vastaamisen olleen haastavaa koronatilanteen vuoksi, eikä hän suosittele ison konsolin julkaisua maailmanlaajuisen pandemian keskellä kenellekään.

– Aivan kaikki on myyty loppuun. Vietin suuren osan kuluneesta vuodesta varmistaakseni, että voimme valmistaa tarpeeksi tuotetta vastataksemme kysyntään. Nyt yritän käyttää johtajan resurssejani ja kulutan enemmän aikaa, jotta voisimme täydentää varastoa vastaamaan sitä kysyntää, Jim Ryan kuvaili.

Playstation 5 -konsolia metsästävillä saattaa olla vielä tilaisuus Black Fridayna 27. marraskuuta, sillä jotkut liikkeet ovat saattaneet pimittää osaa varastoistaan kyseiselle päivälle. Konsoleita on myös myyty verkkohuutokaupoissa jopa tuhansien eurojen hintaan.