Sveitsiläistä 80-vuotiasta pappia epäillään suomalaisnaisen kidnappaamisesta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Suomalainen 48-vuotias nainen on löydetty Etelä-Sveitsissä sijaitsevasta asunnosta. Ilmeisesti asunnon omistava 80-vuotias katolilaispappi on kidnapannut naisen. Asunto sijaitsee Sveitsin italiankielisellä Luganon alueella.

Azzolino Chiappini -nimistä pappia ei ole vangittu, mutta hänet on otettu kiinni kuulusteltavaksi. Italiankieliset mediat kertovat, että pappi on emeritusprofessori, ja hänen tietokoneensa on takavarikoitu tutkintojen takia. Suomalaisnaisen kidnappaamisesta ensimmäisenä uutisoinut MTV kertoo, että naisella on todettu vammoja.

Pappi on opettanut teologiaa Friborgissa ja toiminut teologian laitoksen rehtorina Luganossa. Suomalaisnaisella ei ole ollut oleskelulupaa maassa, laRegione uutisoi.