The Weeknd yllätti fanit palkintogaalassa – kasvot yltä päältä sideharsoissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Los Angelesissa järjestettiin suunnuntaina vuosittainen American Music Awards, eli AMA-gaala. Yhden tapahtumassa palkitun ja esiintyneen suosikkiartistin ulkoinen tyyli herätti hämmennystä gaalajuhlia kotoa käsin katsoneissa faneissa.

Parhaan Soul- tai R&B -levyn palkinnon voittanut The Weeknd, oikealta nimeltään Abel Makonnen, saapui lavalle kuin onnettomuuden jäljiltä. Tähden pää oli nimittäin yltä päältä sideharsojen peittämä. Punaiseen pukuun ja mustiin hanskoihin sonnustautunut artisti ei maininnut sideharsoja noutaessaan palkintoa.

Harsot pysyivät kasvoilla myös The Weekndin palatessa lavalle esittämään In Your Eyes ja Save Your Tears -kappaleet. Vakavan onnettomuuden sijaan sideharsot ovat osa The tähden tuoreimman After Hours -levyn promootiota. The Weeknd maskeerattiin onnettomuudesta tai pahoinpitelystä selvinneen näköiseksi myös esimerkiksi taannoisia Saturday Night Live ja Video Music Awards -esiintymisiä varten.