Awwwww, apinan poikasesta ja tiikerin pennusta tuli kaveruksia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eri lajeja edustavista eläimistä voi tulla kaveruksia myös silloin, kun sitä saattaisi vähiten odottaa. Eräässä kiinalaisessa eläintarhassa on hämmästelty tiikerin ja apinan ysävyyttä.

Ban Jin -miminen makakin poikanen ja tiikerinpentu September ovat tulleet hyvin toimee keskenään. Eläimet syntyivät samoihin aikoihin tänä syksynä ja ovat sen myötä kasvaneet yhdessä Hengshui Wildlife Park -eläintarhassa. Eläinten annetaankin Daily Mail -lehden mukaan nykyään leikkiä yhdessä säännöllisesti.

Ban Jinin kerrotaan olleen alkuun hieman peloissaan tiikerinpennusta, mutta lopulta eläimistä tuli ystävyksiä. Sosiaalisessa mediassa jaetulla videolla apina nähdään ratsastamassa Septemberin selässä. Videosta tuli nopeasti viraalihitti sen levittyä ensin kiinalaisessa Douyin-yhteisöpalvelussa.