Billie Eilish julkaisi maailman ensimmäisen päättymättömän musiikkivideon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Billie Eilishin Bad Guy -hitin video on saavuttanut Youtubessa miljardin katselukerran virstanpylvään. Nyt saavutusta on juhlistettu julkaisemalla kappaleesta tiettävästi maailman ensimmäinen päättymätön musiikkivideo.

Infinite Bad Guy -video koostuu fanien Billie Eilishin Bad Guy -hitistä tekemistä covereista. Video yhdistää osioita cover-versioista satunnaisesti yhteen kappaleen rakenteen tunnistavan tekoälyn avulla. Täysin samanlaisen version näkeminen videosta on käytännössä mahdotonta.

Äärettömäksi kuvailtu video on katsottavissa Billie.withyoutube.com -sivustolla. Siellä käyttäjät voivat myös vaikuttaa siihen, minkälainen versio videosta esitetään. Avainsanoja valitsemalla he voivat esimerkiksi valita, minkälaisia soittimia cover-versioissa käytetään ja mitä genreä ne edustavat.