Kourtney Kardashian valmistautuu kiitospäivään – biksuissa uima-altaalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kourtney Kardashian valmistautuu miljoonien muiden amerikkalaisten tavoin parhaillaan kiitospäivän viettoon. Koronatilanne on hankaloittanut monien perheiden suunnitelmia, mutta ainakin sää vaikuttaa tähden tuoreiden kuvien perusteella hyvältä Kaliforniassa.

Kourtney Kardashian jakoi Instagramissa sarjan kuvia, joissa hän poseeraa vuodenaikaan nähden aurinkoisissa merkeissä. 41-vuotias tähti istuu otoksissa uima-altaan reunalla, esitellen kuuluisia kurvejaan nude-värisissä bikineissä.

Kourtney Kardashian on omasta realityusarjastaankin tunnetuista Kardashianin sisaruksista vanhin. Nuorempien sisarustensa tavoin hän on kokeillut viime vuosina siipiään myös yrittäjänä. Kourtney nimittäin aloitti viime vuonna Poosh-nimisen lifestyle-brändin ja verkkosivun.