Uusin Mario Kart -peli muuttaa kodin kilparadaksi – mukana kauko-ohjattava auto

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nintendon suositun Mario Kart -rallipelisarjan tuleva osa tekee pelaamisesta asteen verran todellisempaa. Sen ansiosta oman kotinsa voi muuttaa kilparadaksi.

Nintendo Switchin Mario Kart Live: Home Circuit -pelin mukana tulee todellinen kauko-ohjattava, kameralla varustettu pikkuauto. Pelaaja voi ohjata autoa ympäri kotiaan, joka muuttuu lisättyyn todellisuuteen pohjaavan teknologian ansiosta pelattavaksi ajoradaksi mukana tulevien kierrosporttien avulla.

Mario Kart Live: Home Circuit -peliä on mahdollista myös pelata yhdessä ystävien kanssa, joskin jokainen pelaaja tarvitsee oman kauko-ohjattavan autonsa. Auton sisältävän pelipaketin hinta tulee olemaan Suomessa hieman yli sadan euron luokkaa.