Apina veti turistinaiselta housut alas – halusi paljasta pintaa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Turistikohteissa elävät apinat ovat oppineet elämään ihmisten lähellä. Ne ovat useissa maissa myös oppineet juomaan pulloista ja tottuneetkin varastelemaan huolimattomilta matkailijoilta niin ruokaa, juomaa kuin tavaroitakin. Nyt videolla nähdään miten eräs apina yritti viedä naiselta shortsitkin jalasta.

Balilla seikkailleet kaverukset saivat ikimuistoisia kuvia ja videoita talteen kävellessään metsässä, joka kuhisi apinoita. Eräs apina kiinnostui erityisesti naisen takapuolesta ja näytti haluavan nähdä miltä se näyttää ilman shortseja.

Hauskalla YouTube-videolla nähdään miten apina repii kaksin käsin naiselta shortseja pois jalasta. Apina saa hieman paljasta pintaa esiin ja näyttää siltä, että se haluaa nähdä koko takapuolen. Nainen ei voi muuta tehdä kuin nauraa hupaisalle tilanteelle muiden ottaessa kuvia ja videoita.