Asianajaja: Ghislaine Maxwell herätetään sellissään 15 minuutin välein

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

FBI pidätti taannoin seurapiirihenkilönä ja Jeffrey Epsteinin ex-tyttöystävänä tunnetun Ghislaine Maxwellin, jonka epäillään välittäneen alaikäisiä tyttöjä hyväksikäytettäväksi. Hän on sittemmin kertonut olevansa valmis suurnimien ilmiantamiseen oman tuomionsa lyhentämiseksi.

Nyt Ghislaine Maxwellin asianajaja Bobbi Sternheim on CNN-uutissivuston mukaan tehnyt jokseenkin yllättävän paljastuksen. Hänen mukaansa Maxwell herätetään sellissään 15 minuutin välein taskulampulla. Tällä tavoin vartijoiden kerrotaan haluavan pitää huolen siitä, että hän hengittää edelleen.

Sternheimin mukaan Maxwellin olosuhteet vankilassa ovat rajoitetummat ja tarkemmin valvotut kuin monien murhasta tai terrorismista tuomitun vangin tapauksessa. Tämän kerrotaan johtuvan siitä, ettei Maxwellin haluta tekevän itsemurhan sellissään Jeffrey Epsteinin tavoin. Naisen asianajajien mukaan hän ei kuitenkaan ole ollut koskaan itsetuhoinen, ja he kuvailevat toimenpiteitä siksi ylimitoitetuiksi.