Helsingin keskustan Sokos tekee historiaa – avoinna ympäri vuorokauden

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Keskellä Helsingin keskustaa seisova Sokos on yksi alueen tunnetuimmista liikekeskuksista. Nyt tavaratalo on aukaissut ovensa asiakkaille ensimmäisen kerran vuorokauden ympäri. Tempaus toteutetaan nyt Black Fridayn tunnelmissa.

– Aamuvirkkujen ja yökyöpeleiden on mahdollista tehdä tavaratalo-ostoksia ensimmäistä kertaa läpi vuorokauden. Lähes seitsemänkymppinen Helsingin keskustan Sokos palvelee ensimmäistä kertaa historiansa aikana 24 tuntia perjantaina 27. marraskuuta, HOK-Elanto tiedottaa.

Alun perin yhdysvaltalaisesta kiitospäivätraditiosta kumpuavan ”mustan perjantain” suosio näkyy entistä vahvemmin myös Suomessa. Yhä useampi ostaa joululahjat jo marraskuussa. Alennusprosenttien kanssa kannattaa kuitenkin olla tarkka. Helsingissä läpi yön palvelevat tavaratalot Sokos Helsinki ja Sokos Kaari avaavat ovensa torstain vaihtuessa perjantaiksi keskiyöllä.