Peura löytyi jäätyneen järven keskeltä – raskas pelastusoperaatio videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pariskunta oli ollut veneellä Wisconsinin Haywardissa sijaitsevalla järvellä kun he olivat huomanneet järven keskellä jumissa olevan peuran. Peura on ilmeisesti juossut jäiselle järvelle ja liukastellut uupumukseen saakka, minkä jälkeen se on jäänyt makaamaan melko kauas rannasta.

Pariskunta päätti pelastaa peuran, mutta se ei ollut helppoa. Miehen tuli rikkoa jäätä veneen edeltä vasaralla ja vetää venettä jäätä pitkin eteen päin kohti peuraa, joka yritti päästä jatkuvasti pois päin ihmisistä. Kun he pääsivät tarpeeksi lähelle, mies yritti saada köyttä peuran ympärille.

Pitkästä yrityksestä huolimatta suunnitelma ei tuntunut toimivan. Lopulta köysi saatiin peuran ympärille, mutta miehestä tuntui, että eläin vahingoittuisi jos sitä raahaisi veneen perässä kylmässä vedessä. Lopulta peura oli niin väsynyt, että se antoi onneksi ottaa itsensä kiinni ja suostui makaamaan veneessä naisen vieressä.