Vessapaperivaras pidätettiin – hallusta löydettiin yli 100 rullaa paperia

Ohhoh! · Tim Isokivi

Harva olisi vielä vuosi sitten osannut kuvitella, kuinka haviteltua tavaraa wc-paperista tulisi vuonna 2020. Paperit myytiin keväällä loppuun monista kaupoista, ja nyt sama uhkaa toistua ihmisten varautuessa uusiin koronarajoituksiin.

Kaikki eivät suinkaan hanki vessapaperia laillisin keinoin. Yhdysvaltojen Washingtonissa sijaitsevan Walla Wallan poliisit saivat taannoin hälytyksen miehestä, joka oli nähty murtautumassa paikalliseen kotiin. Mies oli varastanut kodista muun muassa vessapaperia. Poliisi löysi hänet tunteja myöhemmin.

Tekijän hallusta löydettiin kotietsinnän myötä enemmänkin varastettua wc-paperia. Star-Telegram -lehden mukaan oletettavasti laittomin keinoin hankittua paperia löydettiin jopa 108 rullan edestä. Yhteensä miehen kodista löydettiin yli tuhannen dollarin edestä varastettuja esineitä.