Ben Affleck paljasti huumekokeilunsa – kannabiksesta paniikkikohtauksia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Ben Affleck on tunnettu monista menestyksekkäistä elokuvarooleistaan vuosien varrelta. Viime aikoina mies on ollut paljon uutisotsikoissa koskien hänen alkoholismiaan ja siitä toipumista. Tällä hetkellä näyttelijä on raitis ja voi hyvin.

Ben Affleck on nyt muistellut vuonna 1993 ilmestyneen Dazed and Confused -elokuvan kuvauksia ja sitä miten näyttelijäkollegat polttivat kannabista. Mies yritti kuulua joukkoon ja oli polttavinaan heidän mukana, mutta todellisuudessa hän ei vetänyt savua keuhkoihinsa. Hän oli saanut kammon kokeilusta, joka oli tapahtunut jo teini-ikäisenä.

Ben Affleck oli 15-vuotiaana poikana päätynyt kokeilemaan kannabiksen polttamista ja todennut, että huume ei sovi hänelle. 48-vuotias on People-sivuston mukaan muistellut saaneensa kamalia paniikkikohtauksia päihtyneenä, minkä vuoksi hän on sen jälkeen pysytellyt kaukana kyseisestä huumausaineesta.